Black Wire annealed

Short Description:

Materi: Q195 / Q235

Kabel diameteripun (mm): 0.3 ~ 6,50

The tensile Strength (MPa): 350-480

Paket: 1kg-500kgs / plastik film lan nang dirajut (hessian) tas njaba

Aplikasi: naleni ing construction, Weaving kabel bolong


Detail produk

Tags Product

LOW karbon (BASIC KAWAT / naleni KAWAT / baling KAWAT / BLACK annealed KAWAT, IRON WIRE) bagean

gauge Ora

SWG

BWG

AWG

Kasedhiya ing Galvanized & PVC ditutupi

ing

mm

ing

mm

ing

mm

3-28

0.252-0.0145

6.401-0.376

0.259-0.014

6.58-0.36

0.229-0.013

5.83-0.321

 Packing ing gulungan kawat dening film plastik nang Strip plastik-dirajut njaba utawa tundhuk requirement.

Black Wire annealed


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !