Galvanized baja Wire

Short Description:

Materi: Q195, Q235,45 #, 60 #, 65 #, 70 #, 72A, 82B

Kabel diameteripun (mm): 0,2 ~ 7.0

The tensile Strength (MPa): 250 ~ 2650

Ing Seng ditutupi (g / m2): 10 ~ 450

Paket: Ing Coil utawa plastik spool / dirajut tas utawa tas gunny tutup

The Wire Jinis:

dipped galvanized kabel karbon kurang panas

dipped kabel karbon dhuwur galvanized Hot

Electro galvanized kabel karbon kurang

Electro kabel karbon dhuwur galvanized


Detail produk

Tags Product

                                             ASTM- A641 / A641M-03-Hot-dipped kabel galvanized

paramèter

karbon LOW

karbon Sedengan

karbon dhuwur

 

SIZE / mm

Seng COATING-g / m 2

 

Toleransi / mm

 

plenetan kekuatan

CLASS A Min. CLASS 4 Min.

0,90

137

-

 

 

 

0,05

 

 

 

 

 

 

 

 

AS Kerja

1.00

153

-

1.20

168

-

1.40

183

-

1,60

198

-

1.80

198

-

1,90

214

-

2.00

214

366

 

 

 

0,10

2.30

229

366

2.50

244

366

2,70

244

366

3.00

259

366

   

3,40

259

366

3,80

275

366

 

 

0,10

4.10

275

366

4.50

275

366

4.90

305

366

5,30

305

366

Luwih gedhe minangka dibutuhake

 

Nganti 450 g / m 2

 

0,13

 

Packing ing gulungan kawat dening film plastik nang Strip plastik-dirajut njaba utawa tundhuk requirement. 

Galvanized baja Wire


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !