• Galvanized Wire & Strand
  • Масло темпериран челик за пружини жица
  • Преднапрегнати бетонски Strand
  • img_05
  • img_11
  • img_03
  • img_09
  • img_07

за нас

Не само што ние се прошири на нашите производи во повеќе од 21 градови и провинции во земјата, но исто така и извоз во светски пазар, како што се САД, Канада, Бразил, Аргентина, Панама, Австралија, Шпанија, Турција, Германија, Данска, Италија, Грција, Бугарија, Португалија, Русија, Обединетите Арапски Емирати, Сирија, Јордан, Сингапур, и др обемот на продажбите на извозот зафаќа повеќе од 90% од вкупниот нашиот квалитет output.Guaranteed, умерена цена, навремена испорака на стоки и одговорен по продажбата сЛЕДЕЊЕ е моторот да се вози ни оди напред и спас за да преживее, од кои ние сме биле одобрени и прифатени од страна на повеќе и повеќе клиенти од целиот свет.

WhatsApp Online Chat !