• Galvanized Wire & Strand
  • Wire Oil nevrik Pranvera çeliku
  • Prestressed Strand Betoni
  • img_05
  • img_11
  • img_03
  • img_09
  • img_07

Rreth nesh

Jo vetëm që ne të përhapet produktet tona për më shumë se 21 qytete dhe provinca në vend, por edhe për eksport në tregun botëror të gjerë të tilla si SHBA, Kanada, Brazil, Argjentinë, Panama, Australia, Spanja, Turqia, Gjermania, Danimarka, Italia, Greqia, BULGARIA, Portugali, Rusi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Siri, Jordani, SINGAPORE, etj shitjet e eksportit vëllimit të zë më shumë se 90% të cilësisë tonë të përgjithshëm output.Guaranteed, çmim të moderuar, shpërndarjen në kohë të mallrave dhe të përgjegjshme pas shitjes ndjekja është motori për të përzënë na shkon përpara dhe jetësore për të mbijetuar nga të cilat ne kemi qenë të miratuar dhe pranuar nga konsumatorët gjithnjë e më shumë në të gjithë botën.

WhatsApp Online Chat !