• Galvanized Wire & Strand
  • Minyak Tempered Spring Steel Kawat
  • Prestressed Strand Beton
  • img_05
  • img_11
  • img_03
  • img_09
  • img_07

Tentang Kami

Henteu ngan urang nyebarkeun produk urang nepi ka leuwih ti 21 kota jeung propinsi domestically, tapi ogé ngekspor ka pasar dunya-lega kayaning AS, Kanada, Brazil, Argentina, Panama, Australia, Spanyol, Turki, Jerman, Dénmark, Italia, Yunani, Bulgaria, Portugal, Rusia, UAE, Suriah, Yordania, Singapura, jeung sajabana volume jualan Ékspor ngawengku leuwih ti 90% total kualitas urang output.Guaranteed, harga sedeng, pangiriman timely barang jeung jawab tracking sanggeus-jualan téh mesin ngajalankeun urang bade payun na lifeline ka salamet tina nu urang geus disatujuan tur ditarima ku beuki loba nasabah di sakuliah dunya.

WhatsApp Online Chat !