Hideung Kawat Annealed

Pondok Description:

Bahan: Q195 / Q235

Kawat diaméterna (mm): 0,3 ~ 6,50

The Tensile Kakuatan (mpa): 350-480

iket: 1kg-500kgs / pilem palastik jero sarta anyaman (hessian) tas luar

Aplikasi nu: ngariung di konstruksi, anyaman kawat bolong


jéntré produk

Tags produk

Low karbon (dasar kawat / beungkeutan kawat / BALING kawat / BLACK ANNEALED kawat, beusi kawat) bagian

gauge No

SWG

BWG

AWG

Sadia dina GALVANIZED & PVC coated

di

mm

di

mm

di

mm

3-28

0.252-0.0145

6.401-0.376

0.259-0.014

6.58-0.36

0.229-0.013

5.83-0.321

 Paking di coils ku pilem palastik jero tur strip palastik-anyaman di luar atanapi matuh ka sarat.

Hideung Kawat Annealed


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !