Taros Kami - Tianjin ChunYuan Kawat Produk Co., Ltd

Taros Kami

Tianjin ChunYuan Kawat Produk Co., Ltd

alamat

No 78 Zhongfangqian St,

Hebei Dist, Tianjin, Cina 300241

Surélék

admin@tjcywires.com

telepon

Tel:  +86 22 2643 1293 

Fax: +86 22 2643 4660 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !